Aventura Magnifico in Bed and Breakfast Aventura Bonaire

Kralendijk, Bonaire, BQ

Apartment

1

Bedroom

1

Bathroom

2

Guests

Aventura Magnifico (Prachtig Avontuur)

Prachtig (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord), betekent zeer mooi, magnifiek…

Dat zijn tevens termen die we regelmatig over bijvoorbeeld de wijk Punt Vierkant te horen krijgen, de buurt waar onze Bed & Breakfast in is gelegen, met haar prachtige villa’s direct aan zee.

Aventura Magnifico is een tweepersoonskamer in de fraaie Bed & Breakfast ‘Aventura Bonaire’, in een chique wijk, aan de zuidwestkant van het eiland.
Dit mooie onderkomen ligt op de eerste verdieping, heeft een woon-/slaapkamer, een aparte badkamer met toilet en een terras met, tussen de villa’s door, een beetje zeezicht.

Aventura heeft in totaal vijf tweepersoonskamers en 1 appartement met drie slaapkamers, in totaal geschikt voor 16 gasten!

Het ontbijt bij Aventura staat garant voor vers, lekker en met liefde bereid. De gastheren, die zelf ook op het complex wonen, waardoor de gasten optimale service geboden wordt, bieden elke ochtend vers fruit, warme broodjes, pastechi (lokale pasteitjes), diverse soorten zoet en hartig beleg, gekookte en gebakken eieren en roerei. Verder pannenkoeken, yoghurt en muesli, koffie, thee, melk, sappen en verse smoothies. Het ontbijt wordt geserveerd van 8 tot 10 uur ’s morgens en zelfs ontbijt-op-bed is optioneel!

De gastheren werken zoveel mogelijk met lokale, verse en biologische producten.

Kenmerken:

- Prijzen zijn inclusief ontbijt!
- Geschikt voor twee personen
- zwembad op het terrein
- Gratis parkeren
- Gratis wifi
- Airconditioning
- Wij bieden hoge last-minute kortingen voor de komende 20 dagen!
- Geen servicecharge!
- Toeristenbelasting $ 5,50 pppn> 12 jaar


 

Locatie


Vergelijkbare accommodaties

Stel ons een vraag