Appartement Sea la Vie Bonaire, in Playa Lechi Residence aan de boulevard


Kralendijk, Bonaire, BQ

Apartment

2

Bedrooms

2

Bathrooms

4

Guests

We bieden HOGE LAST-MINUTEKORTINGEN voor de eerste 20 nachten na de boekingsdatum aan! En we rekenen GEEN SERVICECHARGE!

Playa Lechi Residence nummer 1, ofwel Sea la Vie, een fraai appartement met twee slaapkamers, bevindt zich op de begane grond en heeft daardoor vrijwel privégebruik van de tuin aan de boulevardkant. Vanaf het terras is er een mooi uitzicht op de Caribische Zee en het gemeenschappelijke zwembad is in de buurt, maar ligt ver genoeg om geen last te hebben van andere gebruikers.

Aan deze kant van het eiland kunnen onze gasten genieten van de vuurrode avondzon, die in de zee zakt achter het onbewoonde eiland Klein Bonaire, in de richting van Curaçao. Vroeg in de ochtend of laat in de middag is er een goede kans om een school dolfijnen voorbij te zien zwemmen en snorkelen kan hier uitstekend vlak voor de deur!

Het appartement is ideaal voor een zonvakantie, het heeft een ruime woonkamer met open keuken en aangrenzend overdekt terras, met toegang tot de tropische tuin. Er zijn twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer en diverse kasten, een berging op de begane grond en een beveiligde parkeerplaats.

Kenmerken:
– Geschikt voor 4 personen
– Gemeenschappelijk zwembad
– Gratis wi-fi
– Duikcentrum om de hoek
– Gratis parkeren
HOGE LAST-MINUTEKORTINGEN voor de komende 20 dagen!
GEEN SERVICECHARGE!
– Toeristenbelasting $ 5,50 pppn


Start Checkout

 
Boek nu

Locatie


Kralendijk, Bonaire, BQ

Vergelijkbare accommodaties

Stel ons een vraag