Makelaar Bonaire: Onze diensten voor eigenaren van vakantiewoningen

Makelaar Bonaire: transparante dienstverlening en een hoog serviceniveau zijn onze kernwoorden bij Sunwise Bonaire, op de voormalige Nederlandse Antillen. Sunwise Bonaire makelaardij, in de persoon van Debby Kerkhof en Ron Opdam, beheert en verhuurt een groot aantal vakantiewoningen uit het woningaanbod Bonaire en woningen die voor lange termijn verhuurd worden op ons eiland, namens de eigenaren.

Debby Kerkhof:Makelaar Bonaire, Debby Kerkhof

“Ik ben sinds 1998 werkzaam in de woningmakelaardij.
Direct na m’n HEAO-studie waar ik m’n makelaarsdiploma haalde, ben ik begonnen bij een groot VBO-kantoor in Capelle aan den IJssel en via kleine omzwervingen heb ik uiteindelijk een NVM-kantoor overgenomen in Rotterdam.
Tijdens mijn carrière heb ik vele woningen voor opdrachtgevers verkocht en verhuurd, heb ik geadviseerd bij nieuwbouwprojecten en deze ook aan de man/vrouw gebracht.

Makelaar Bonaire

De woningmarkt, op zowel verkoop- als verhuurgebied, ook op de voormalige Nederlandse Antillen, is met name door de digitale revolutie de laatste jaren enorm veranderd en wij hebben steeds getracht met onze tijd mee te gaan. Zo zijn we in een erg vroeg stadium begonnen met het gebruik van social media in de makelaardij. Deze netwerken zijn anno nu marketingplatform nummer 1 en wij hebben daar denk ik steeds op de juiste manier gebruik van gemaakt: niet, wat je vaak ziet, allerlei geautomatiseerde berichten het internet op slingeren, maar echt gericht en doeltreffend posten. Ook nu, op Bonaire, bedienen we ons van alle mogelijkheden die de sociale media ons bieden en we merken dat aan de resultaten!
Een ander onderwerp waarop we altijd geprobeerd hebben ons te onderscheiden, is de (interieur)fotografie. Wij hebben meteen nadat foto’s door de komst van Funda.nl belangrijk werden, onze makelaars een opleiding interieurfotografie gegeven, professionele apparatuur aangeschaft en de foto’s ons handelsmerk laten worden! De Bonaire hotels en vakantiewoningen kunnen rekenen op een fantastische setting om gefotografeerd te worden, prachtige natuur, azuurblauwe zee, altijd zon…”

Ron Opdam - Woningaanbod BonaireRon Opdam

“Ik ben in 1986, toen ik 18 was en het huis van m’n ouders werd verkocht, voor het eerst in aanraking gekomen met de woningmakelaardij en ik wist het eigenlijk meteen: dat beroep ga ik uitoefenen!
En zo geschiedde: na m’n opleiding ben ik meteen een eigen kantoor gestart, waarmee we later met 9 man/vrouw jaarlijks tussen de 250 en 300 woningen verkochten, veel huurwoningen beheerden en ook Verenigingen van Eigenaren begeleidden (voorzitterschap, structuur aanbrengen).
We hebben altijd een heel hoog serviceniveau nagestreefd, ook toen verkoop en verhuur veel gemakkelijker ging dan nu: zelfs als er buiten voor de deur nog andere mensen stonden te trappelen om het huis te kopen, gingen we met (alleen!) de eerste kijker in alle rust door de woning. In welke tijd we ook leven, het kopen of huren van een (t)huis blijft een zwaarwegende beslissing!

Woningaanbod Bonaire

Met onze verkopers en verhuurders hebben we altijd zeer transparante en veelvuldige communicatie gevoerd: in de eerste jaren via de telefoon of “op de koffie”, in het digitale tijdperk steeds meer via e-mail, Skype en dergelijke. De investering van onze opdrachtgevers is altijd waardevol bezit en moet wat ons betreft met de grootste zorgvuldigheid behandeld worden!
We vinden dat we het alleen maar goed hebben gedaan als we na een deal, een uitermate blije huurder of koper en een zeer tevreden opdrachtgever de hand kunnen schudden! En dat die verhuurder door een volledig en betrouwbaar overzicht van alle ins en outs, blij is en blijft met z’n onroerend goed en z’n beheerder!”

ZOEK EEN VAKANTIEWONING OP BONAIRE! 

zoek-vakantiehuizen-bonaire