Strandtent Bonaire

Geen overvolle stranden

Er is niets lekkerder dan na een dagje duiken, of een rondrit over het eiland even heerlijk te relaxen bij een strandtent, Bonaire heeft er genoeg! Op ons eilandje zul je geen overvolle stranden met tientallen horecagelegenheden treffen, zoals bijvoorbeeld op Aruba. Hier draait alles om natuur, ontspanning en die heerlijke rust die ook onze favoriete strandbarren uitstralen.

Selectie Bonaire strandtent

De HANG OUT BEACHBAR, is gesitueerd op misschien wel het mooiste plekje van het eiland, aan Lac Bay! Een uitstekend gevulde bar, lekker eten en regelmatig, vooral op zondag, terugkerende themafeestjes met lekkere muziek!
Laat je hier een cocktail serveren in de Hang Out Beachbar!

SPICE BEACH CLUB is misschien wel de chicste strandtent, met het heerlijke strand met cabanas, het zwembad, de strandbar, het restaurant en de loungebar is de sfeer bij Spice compleet!
Ervaar hier de chique strandtent Bonaire, Spice Beach Club!
 
Strandtent Bonaire
 
COCO BEACH ligt net buiten het centrum van Bonaire, naast de Spice Beach Club. Overdag kun je bij Coco heerlijk zonnen en genieten van cocktails en tijdens de avonden, maar met name op vrijdag, is er muziek en wordt er volop gedanst.
Kom hier naar het gezellige Happy Hour bij Coco Beach!

WINDSOCK, THE BEACH is het gezellige, kleine strandje van het Windsock Beach Resort aan de EEG Boulevard richting Punt Vierkant.
Beleef hier de zonsondergang bij Windsock, The Beach!

Relaxen bij een strandtent, Bonaire heeft genoeg te bieden!
 
Terug naar het overzicht