Coco Beach Bonaire

De gezelligste happy hours

Coco Beach Bonaire is een relatief nieuwe strandtent (2016), gelegen aan een prachtig zandstrand net buiten het centrum van Kralendijk – Bonaire, naast de Spice Beach Club, op de plek waar ooit het Sunset Beach Resort heeft gelegen. De bar van Coco is elke dag open van 9.00 uur tot 23.00 uur en naast de bar is er een restaurant met eenvoudig, maar elegant en heerlijk eten. Ook zijn er strandstoelen, beachtennis- en snorkelsetjes te huur. Overdag kun je bij Coco heerlijk zonnen en genieten van de koele cocktails die ter plekke worden gemixt. Gedurende de avonden, maar met name op vrijdag, is er muziek en wordt er volop gedanst. Er is een dagelijks Happy Hour en Coco Beach is samen met Spice, de beste plek op Bonaire om de zonsondergang te bekijken, natuurlijk onder het genot van een koel drankje. Wij zijn fan!

Review en info

De mensen van Sunwise Bonaire zijn, zodra de laatste gasten naar hun accommodaties gebracht zijn, zo’n beetje elke vrijdag op het gezelligste happy hour van het eiland te vinden, bij Coco Beach!

Openingstijden: dagelijks van 09.00 uur tot 23.00 uur en je kunt cabana’s of ligbedjes/tafeltjes reserveren via telefoonnummer +599 7171171

Waar vind ik Coco Beach precies?

Op het menu: vis, vlees, burgers, sateh, hotwings, dagelijks variërende ‘barhap’
 
Terug naar het overzicht