Hang Out Beachbar Bonaire

Het mooiste uitzicht

De Hang Out Beachbar, in het Sorobongebied, dat aan de oostelijke kant van Lac Bay is gelegen, is gesitueerd op misschien wel het mooiste plekje van het eiland! Een offshore rif beschermt de wonderschone baai waaraan de Hangout ligt en het ondiepe, warme water is prachtig turqoiseblauw. Lac Bay is perfect voor een snelle duik om af te koelen.

Wereldtoppers windsurfing

Lac Bay is tevens het speelveld voor ’s werelds beste freestyle windsurfers. Vanaf het terras van de Hangout kun je urenlang genieten van de capriolen van deze wereldtoppers. Deze hemelse omstandigheden in en rond Lac Bay, bieden verder het hele jaar door onderdak aan zowel lokale als internationale wedstrijden.

Open keuken

De Hang Out Beachbar is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende en populaire strandtent. Met een uitstekend gevulde bar, een geweldige open keuken met allerlei soorten sandwiches, salades en specialiteiten van de chef, comfortabele strandbedden en de service-met-een-glimlach, vertegenwoordigt men hier het echte Caribische leven!
Het Sunwiseteam gaat regelmatig naar de themafeestjes op zondag, wanneer er heerlijke gevarieerde muziek, van lounge tot deep house en van Top40 tot Nederlandstalig wordt gedraaid!

Info

Openingstijden: woensdag t/m maandag van 08.00 uur tot 19.00 uur, maar tijdens feestjes tot later! Je kunt reserveren (zeker voor de tafelbarbecue op donderdag noodzakelijk!) op telefoonnummer +599 7175064

Waar vind ik de Hang Out Beachbar precies?

Op het menu: lunch op donderdagavond tafelbarbecue, eenvoudige gerechten, maar heerlijk!
 
Terug naar het overzicht