Van Klein Bonaire tot toprestaurants: vakantietips!

Klein Bonaire is een klein, onbewoond eiland van slechts 6 km², voor de kust van Bonaire. Het ligt op ongeveer 800 meter afstand, recht voor het hoofdplaatsje Kralendijk en het is een geweldige duikbestemming!

Dit prachtige stuk natuur is iets dat onze gasten echt niet mogen missen, maar er is zoveel meer te beleven op Bonaire! Omdat er geen openbaar vervoer is op ons eilandje en juist omdat er zoveel meer te zien is dan alleen de directe omgeving van de accomodaties die we op Bonaire verhuren, adviseren we al onze gasten om een auto te huren, of anders minimaal een scooter. Je komt er niet mee naar Klein Bonaire (daar zijn de watertaxi’s voor!), maar je kunt wel al die restaurants met heerlijk eten, die prachtige natuurgebieden, de gezellige barretjes en natuurlijk al die onbeschrijfelijk spectaculaire snorkelplaatsen en duikstekken bezoeken.

Onder de volgende links is informatie te vinden over veel van wat Bonaire te bieden heeft, samengesteld door de Sunwisefamilie en daardoor vast niet volledig, maar zeker de moeite waard om te bekijken!

 
Klein Bonaire